Rólunk

Első lépéstől…

SIESTA, LINEA, DDSTEP, PONTE, CROCS !

Debrecen belvárosában, a Piac utca 40. szám alatt lévő Siesta Gyermekcipők Márkaboltja egy igazi gyerekparadicsom, ahol nem csak a gyerekek érzik jól magukat, hanem természetesen a szüleik is. 

Kivételes minőségű, természetes faanyagokból, esztétikus és egyedi kivitelezésű, ízléses berendezésű üzletben, tökéletes kialakítású gyermekcipőket értékesítünk. 

Ha gyermekcipő, akkor biztos az ide vezető út…! 

Magyar családi vállalkozás vagyunk!

30 éve foglalkozunk nagy sikerrel gyermek lábbelik forgalmazásával, jelenlegi márkaboltunkat 1995 évben nyitottuk. Ez azt jelentheti, hogy több gyermek generáció is felnőtt és viselte már a cipőinket. 

Három gyermekes szülőkként mi is nagy hangsúlyt fektetünk gyerekeink lábfejlődésének fontosságára.

A gyermekek lábának fejlődéséhez nagyon fontos az erős kérgű, magasan tartó szárral rendelkező és a megfelelő alátámasztású, természetes bőrből készült rugalmas talpú cipő. 

A helyesen kialakított gyermekcipő megállíthatja, vagy akár visszafordíthatja a negatív fejlődési folyamatokat, támogathatja a megfelelő fejlődését a lábnak, csípőnek, térd ízületeknek és gerincnek, melynek a helytelen testtartás lehet a következménye.

Az üzletünk mindig a minőséget képviseli és az egészséges gyermekláb fontosságát hangsúlyozza! 

Ezért kizárólag olyan gyártókat fogad be üzletébe, akik mindezen elvekkel azonosulnak és minőséget jelentenek a hazai piacon. Ortopéd orvosok bevonásával és ajánlásával választják ki azokat a termékeket, melyekkel javíthatják gyermekeink lábfejlődését. 

Elvünk: minden gyermek egészséges lábbal jön a világra és ez úgy is maradhasson!

Márkáink: Siesta, Linea, DDStep, Ponte20, Crocs.

 GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES / gyerekcipofutar.hu

Webáruház készítés
cib