Termékcsere, visszaküldés

Termékcsere / Gondtalan vásárlás

                                              Használd ki lehetőségeinket!

Termékcserére a számla kiállítási napjától számított 14 napon belül van lehetőség!

A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat adjuk ajándékba./lásd lent/

    A "Gondtalan vásárlás" opció D.D.step, Ponte20, Stitch & Walk, Linea, Siesta, Crocs termékek vásárlása esetén érvényes, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

    Termékcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik.

    Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, az átvételtől számított 14 naptári nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy az alábbi "Elállási adatlap" kitöltésével a terméket visszaküldje a webáruház megadott címére.

    Elállás ill. csere esetén a vevő részéről mindig szükséges a vásárlás tényének az igazolása. Ezért, a visszaküldött termékek mellé, minden esetben melléklendő a vásárlásról kiállított számla eredeti példánya. (Javasoljuk egy másolat megtartását!)

    Elállási adatlap megnyitása

    Gondtalan vásárlás

    A "Gondtalan vásárlás" opció D.D.step, Ponte20, Stitch & Walk, Linea, Siesta, Crocs termékek vásárlása esetén érvényes, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

    A termék nem lehet használt, hiszen ebben az esetben nem tudjuk a cserét biztosítani, csak az elállási eljárás megfelelő lefolytatásával.  

    A futár csak becsomagolt terméket vesz át csomag csere esetén!

    A csomag csere díja 1.980 Ft, melyet a futárnak kell fizetnie utánvéttel.

    Abban az esetben, ha árkülönbözet lépne fel a csere termékek között, azt a számla kiállításakor korrigáljuk és természetesen ezt is a futárnak kell fizeti. (tehát: csomag csere díj + ha van különbözet a cserélt termékek közt)

    Kivételek és szabályok:

    Felhívjuk a figyelmét, hogy a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: rendelet) szabályai szerint a terméket csak olyan mértékben próbálhatja fel, ami a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges. Az ezt meghaladó mértékű használat esetén nem tudjuk az azonnali cserét biztosítani, hiszen Ön felel a jogszabály alapján azért az értékcsökkenésért, amely a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból ered.


    Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: - Siesta Gyermekcipők Márkaboltja - Gyerekcipő Kft. 4024 Debrecen, Piac utca 40.

    Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF-ben olvashatja.

     


     

    Termék visszaküldésére abban az esetben van mód, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, sértetlen eredeti csomagolásban, dobozában, címkével rendelkezik.

    A termék eredeti doboza nem tartalmazhat csomagolásra utaló nyomokat, pl. ragasztószalag, cimkék, stb.

    GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES / gyerekcipofutar.hu

    Webáruház készítés
    cib