Termékcsere, visszaküldés

Termékcsere / Gondtalan vásárlás

                                              Használd ki lehetőségeinket!

Termékcserére a számla kiállítási napjától számított 14 napon belül van lehetőség.

A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat adjuk ajándékba.

  A "Gondtalan vásárlás" opció D.D.step, Ponte20, Stitch & Walk, Linea, Siesta, Crocs termékek vásárlása esetén érvényes, kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.

  Termékcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik.

  Abban az esetben, ha a megrendelt, kiszállított termék mérete, fazonja nem megfelelő, az átvételtől számított 14 naptári nap áll a Megrendelő rendelkezésére, hogy az alábbi "Elállási adatlap" kitöltésével a terméket visszaküldje a webáruház megadott címére.

  • Elállás ill. csere esetén a vevő részéről mindig szükséges a vásárlás tényének az igazolása. Ezért, a visszaküldött termékek mellé, minden esetben melléklendő a vásárlásról kiállított számla eredeti példánya. (Javasoljuk egy másolat megtartását!)
  • A visszaküldés kezelési költsége 990 Ft. Ezt levonjuk az elálláskor visszatérítendő összegből

  Elállási adatlap megnyitása


  Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: - Siesta Gyermekcipők Márkaboltja - Gyerekcipő Kft. 4024 Debrecen, Piac utca 40.

  Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az ÁSZF-ben olvashatja.

   


   

  Termék visszaküldésére abban az esetben van mód, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt - hordási nyomok nem láthatóak, sértetlen eredeti csomagolásban, dobozában, címkével rendelkezik.

  A termék eredeti doboza nem tartalmazhat csomagolásra utaló nyomokat, pl. ragasztószalag, cimkék, stb.

  GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES / gyerekcipofutar.hu

  Webáruház készítés
  cib