Crocs

A CROCS neve mára az egyik legnagyobb márka a papucsok és cipők világában.

Az Egyesült Államokban három fiatalember indította világhódító útjára. 2002-ben mutatták be az első Crocs papucsot és azóta töretlen hódításuk. Mára már a papucs mellett cipőket, gumicsizmákat és mindenféle lábbelit készítenek, sokszor a divatot diktálva. A Crocs papucsok egyöntetű sikeres a Crocs Croslite alapanyag, ami a cég szabadalmaztatott, különleges eljárással készült „hab gyanta” alapanyaga és a gondosan megtervezett, a lábnak legoptimálisabb talp szerkezet biztosító papucs és cipő alapanyag. Ezért szereti mindenki a Crocs papucsokat és cipőket. A Crocs papucsoknál mindig arra törekszik a gyártó, hogy egy abszolút minőségi, kényelmes, szerethető és divatos lábbelit hozzanak létre.

 

CROCSLITE, egy sokoldalú anyag lábad jó közérzetéért kifejlesztve!

A CROCS szabadalmaztatott zárt cellás kaucsuk keveréke a Crocslite, mely egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé tette a puha, könnyű, jó tapadású, – és nem utolsó sorban – szagmentes lábbelik gyártását. Ez az a tudás és fejlesztés, ami megkülönbözteti a Crocs papucsokat és cipőket a többi lábbelitől, a Crocslite-ot ugyanis csak és kizárólag a Crocs Inc. használhatja világszerte. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően a Crocs lábbelik ideálisak bármely hétköznapi, szakmai vagy szabadidős tevékenységhez.

A CROCS-ról tudnod kell!

Az exkluzív Crocslite alapanyagnak köszönhetően abszolút lábra illeszkedő a forma

Könnyen tisztán tartható, szappannal és vízzel

Baktérium és szag semleges

A lépés során kialakuló rezgéseket és ütődéseket elnyelő talp, mely tehermentesíti a lábat, lábszárat, térdet, hátat és csípőt

Talpa nem hagy nyomot

Tudományosan alátámasztott ergonómiai tervezés, csökkenti a lábak izmainak fáradtságát

 

CROCS röviden:

  • EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM
  • ULTRAKÖNNYŰ
  • ERGONÓMIKUS
  • KÖNNYŰ TISZTÁN TARTANI
  • SZAGSEMLEGES
  • ANTIBAKTERIÁLIS
  • KITÜNŐ TAPADÁS
  • RUGALMAS

 

 GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES / gyerekcipofutar.hu

Webáruház készítés
cib