Gyakran ismételt kérdések

GY.I.K. / Gyakran Ismételt Kérdések

REGISZTRÁCIÓ, BELÉPÉS, FELIRATKOZÁS

Hogyan tudok regisztrálni?

Miért fontos regisztrálni? Mert a megrendeléshez tartozó minden tudnivalót - rendelés állapotát, a futárszolgálat értesítéseit és a rendeléshez kiállított e-számlát is - a fiókhoz beállított e-mail címre küldjük, ezért fontos, hogy a megadott e-mail cím helyes legyen.

Az új fiók regisztrálásakor, nem kell mást tenni, mint megadni az e-mail címet, beállítani a jelszót és máris folytatható a rendelés. Kérjük, hogy minden esetben valós e-mail címet adjon meg. A nem valós e-mail cím megadásából eredő károkért Webáruházunk nem tud felelősséget vállalni.

Ha Ön már regisztrált vásárló, kérjük adja meg jelszavát és e-mail címét, majd folytassa a megrendelést. Ha elfelejtette jelszavát, a bejelentkezésnél kattintson az ”Elfelejtette a jelszavát?” linkre, a megadott e-mail címre küldött levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt. Mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze levelezőrendszere szűrőbeállításait, lehet hogy levelünk a spam (kéretlen levelek) mappába került, valamint a webáruházunkban létrehozott saját fiókban, hogy a megadott e-mail cím biztosan helyes-e.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Szeretnék hírlevelet kapni. Hol tudom ezt beállítani?

A webáruházunkban létrehozott saját fiókban tud hírlevélünkre regisztrálni. Így azonnal értesülhet a heti akciókról, áru érkezésről, információkról, stb. Webáruházunk oldalán bármikor, rendelés esetén pedig a regisztráció közben íratkozhat fel.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?

A regisztráció törlésére vonatkozó szándékát kérjük, a info@gyerekcipofutar.hu címre küldött e-mailben jelezze vagy a webáruház által küldött levél alján a "Leiratkozás" menü alatt megteheti.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ADATOK

Hol és hogyan tudom módosítani az adataimat?

Személyes adatait, a számlázási és szállítási címeket a webáruházunkban létrehozott saját fiókban tudja módosítani.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kik láthatják az adataimat?

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek ki nem szolgáltatjuk. 

Tájékoztatjuk arról, hogy a Gyerekcipő Kft. társaságnál a személyes adatok kezelése során alkalmazott alapelvekről ezúton is biztosítsuk, hogy személyes adatai bizalmas jellegének és biztonságának megőrzése során a törvényben megfogalmazott alapelveket követjük.

Ügyfeleink magánéletének és személyes adatainak védelme kiemelten fontos kérdés számunkra. Ezeket az adatokat bizalmas adatoknak tekintjük, és titkosan kezeljük. Kezelésük során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a vásárlóink bizalmára és a szabályok szigorú betartására. 

Személyes adatait csak a feltétlenül szükséges ideig tároljuk, és a jogszabályokban előírt törvényes határidők szerint archiváljuk. 

A személyes adatokat az Ön személyes adatainak kezelését lehetővé tevő szerződéses jogviszony időtartama alatt, vagy egyéb jogcím megszűnéséig kezeljük. Ez azt jelenti, hogy belső szabályokat állítottunk fel, amelyek alapján vizsgáljuk a személyes adatok birtoklásának jogszerűségét, valamint azt, hogy az adatokat nem birtokoljuk-e hosszabb ideig, mint amelyre jogosultságunk szól. A törvényes ok megszűntével elvégezzük az érintett személyes adatok törlését.

Az Ön hozzájárulásával kezelt adatokat csak azon cél fennállásának időtartamáig őrizzük meg, amelyhez hozzájárulását adta.

Részletesebb tájékoztatást erről az adatvédelmi szabályzatunkban olvashat.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

MEGRENDELÉS

Méretválasztás

Méretet a főoldalon/alul/a méretmeghatározás menüpontban lehet pontosan kiválasztani.

Minden márkának más-más mérettáblázata van!

FIGYELEM!

Amennyiben nem biztos a mérettáblázat alapján, hogy melyik a pontos méret, úgy hívja bátran az ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön nekünk üzenetet! Mi minden méretet pontosan ismerünk!

Hogyan tudom módosítani/törölni a rendelésemet?

Kérjük, módosítási/törlési szándékát* minden esetben írásban jelezze felénk az info@gyerekcipofutar.hu e-mail címre küldött levélben.
* Kérjük, vegye figyelembe, hogy megrendelését addig tudjuk módosítani, amíg a futárszolgálat fel nem veszi tőlünk a csomagot.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Megrendelném most a terméket, de csak néhány nap múlva tudom átvenni. Lehetséges későbbi kiszállítási időpontot választani?

Természetesen lehetséges! Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel mikortól tudja a termékeket átvenni.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Egészségpénztári számlát szeretnék kérni a megrendelésemről. Mit kell tennem?

Webáruházunk Egészségpénztár elfogadó hely.

A Ponte20,  a LINEA SUPI valamint Gyógytalpbetét termékeink minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és egészségpénztáraknál elszámolhatóak. Egészségpénztári számlára kizárólag az előzőekben felsorolt termékek számolhatóak el. Amennyiben a rendelésben ezen termék valamelyike nem szerepel, egészségpénztárra szóló számlát nem tudunk kiállítani.

Termékek vásárlásánál az egészségpénztárak az alábbi módon kiállított számlákat fogadják el.

    Kérjük, számlázási adatot a Pénztár / Fizetési mód oldalon a "Számlázási cím" lehetőségnél a "Más számlázási cím használata" lehetőséget választva adja meg. 

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    SZÁLLÍTÁS

    Mennyibe kerül a szállítás?

    A mindenkori megállapított és az áruházban közzétett (lásd. ASZF szállítási költségek), közölt értékeknek megfelelően. A kiszállítás mindenkori költségének változtatási jogát fenntartjuk.
    A szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Hány napon belül várható a csomag kézbesítése?

    A webáruházunkban megrendelt termékeket futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére.
    Szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás/ banki befizetés/bankkártyás fizetés esetén az összeg bankszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.
    A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Személyes átvételre nincs lehetőség.

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    TERMÉKCSERE – ”GONDTALAN VÁSÁRLÁS”

    Méretben/színben fazonban nem megfelelő a megrendelt termék. Szeretnék cserét kérni, mit kell tennem?

    Kérjük, csere szándékát a termékcsere adatlap kitöltésével jelezze felénk vagy hívja a gyorsabb termékcsere ügyintézése érdekében Ügyfélszolgálatunkat.

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Gondtalan vásárlás ajánlat

    A megfelelő gyerekcipő fazonjának, méretének kiválasztása nem mindig könnyű feladat egy szülő számára, ezért minden egyes lábbeli vásárlása esetén „Gondtalan vásárlás” szolgáltatásunkat ajándékba kapja. „Gondtalan vásárlás” esetén a megrendelés visszaigazolástól számított 7 napon belül vállaljuk a következő extra szolgáltatásokat:

    • Méretcsere esetén az oda-vissza szállítás költségét, menetét megtalálja webáruházunk "Hasznos Információk" fül alatt. Előre egyeztetett időpontban futárszolgálattal kiküldjük az új, megfelelő méretű lábbelit a nem megfelelőt pedig elhozzuk Öntől, így időt, energiát és pénzt spórolhat. :) 

    A "Gondtalan vásárlás" opció minden D.D.Step, Ponte20, Stitch & Walk, Linea, Siesta és Crocs termékünk vásárlása esetén elérhető, de kiegészítőkre és egyéb termékekre nem vonatkozik.
    Van lehetőségem termékcserét kérni a visszaigazolástól számított 7 napon túl is?
    Természetesen igen! Kérjük, csere szándékát ebben az esetben is írásban vagy telefonon (+36 30 7 444 710) jelezze felénk az info@gyerekcipofutar.hu e-mail címre küldött levélben.
    Az esetleges árkülönbséget futárnál vagy az egyéb fizetési lehetőségek egyikén tudja rendezni bankkártyával vagy készpénzben.

    Amennyiben nem biztos a mérettáblázat alapján, hogy melyik a pontos méret, úgy hívja bátran az ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön nekünk üzenetet! Mi minden méretet pontosan ismerünk!

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    ELÁLLÁS, PANASZ

    Méretben/színben fazonban nem megfelelő a megrendelt termék. Szeretnék elállni a vásárlástól, mit kell tennem?

    Kérjük, elállási szándékát minden esetben az elállási adatlap kitöltésével jelezze felénk. 
    Ön a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A termék visszaküldésének költségét a Megrendelőnek kell viselnie, a Szolgáltató nem vállalja e költség viselését.
    A visszaadni kívánt árut az alábbi címre kérjük küldeni: Gyerekcipő Kft. - Siesta Gyermekcipők Márkaboltja - 4024 Debrecen, Piac utca 40. szám Tel.: +36 30 7 444 710
    * Kérjük, hogy a futárszolgálat vagy Postai úton visszaküldött csomagokat a fent megadott címre küldjék el. Tájékoztatjuk a kedves Vásárlóinkat, hogy a mennyiben a futárszolgálat vagy Magyar Posta útján küldik vissza a termékeiket, akkor semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni a késedelmekért és a csomagok esetleg vissza szállításáért. 

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Panasszal szeretnék élni, mit kell tennem?

    Vásárlással kapcsolatos probléma, panasz esetén, illetve a vásárolt termék minőségével kapcsolatosan a Megrendelő Szolgáltatótól kapott számlával vagy annak másolatával tehet panaszt, illetve érvényesítheti szavatossági igényeit. Megrendelő ezen panaszok bejelentését írásban teheti meg az info@gyerekcipofutar.hu címre küldött e-maillel, vagy a postacímre küldött ajánlott levél formájában. A szolgáltató posta címe: Gyerekcipő Kft. - Siesta Gyermekcipők Márkaboltja - 4024 Debrecen, Piac utca 40. szám Tel.: +36 30 7 444 710 
    A jótállásra/szavatosságra vonatkozó részletes leírást az ÁSZF-ben olvashatja.
    * Kérjük, hogy a futárszolgálat vagy Postai úton visszaküldött csomagokat a fent megadott címre küldjék el. Tájékoztatjuk a kedves Vásárlóinkat, hogy a mennyiben a futárszolgálat vagy Magyar Posta útján küldik vissza a termékeiket, akkor semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni a késedelmekért és a csomagok esetleg visszaszállításáért. 

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

     GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES = gyerekcipofutar.hu

    Webáruház készítés
    cib simplepay_hu_v2