D.D.Step

D.D.Step márka

                       A legnagyobb gyerekcipő gyártó!

                                                                   Minőség, lábegészség, divat!

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A D.D.step cipők forgalmazóiként elmondhatjuk, hogy kiváló minőségű lábbeliket kínálunk a totyogók és gyermekek számára. Nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli, ezért a gyermekek egészsége, komfort érzete az elsődleges szempont, melyet termékeink tervezésekor figyelembe veszünk.

Az aktuális divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak könnyedén mozognak, és a gyerekek boldogan végzik a mindennapi tevékenységeiket.

A D.D.step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. Cipőink többségét 3D varrástechnológia alkalmazásával készítjük, így minimálisra csökkentjük a ragasztó használatát, ezzel minimálisra csökkentjük a vegyi anyagok használatát is.

ALAPANYAGOK
A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP
A D.D.Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ
Minden D.D.step termék valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM
Cipőink lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orrész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG
Cipőinknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott kéreg a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támassza meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT
Gyerekcipőink alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használunk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
Mindig nagy figyelmet fordítottunk termékeink kimagasló minőségére. Számunkra fontos, hogy a következő generációk számára egészséges környezetet biztosítsunk. Cipőink minden alkotóeleménél nagy hangsúlyt fektetünk a káros anyag mentességre, különös tekintettel a veszélyes kémiai anyagok kizárására agyártás során (az Európai Uniós szabványoknak megfelelően). Termékeink minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítjuk. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
Termékeinket 100%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagoljuk, így is próbáljuk óvni környezetünket, védeni az erdőket.

 GYORS, MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES / gyerekcipofutar.hu

Webáruház készítés
cib